24320 BERTRIC BUREE
€ 580 000

Omschrijving

Een zacht glooiend landschap met weidse landelijke vergezichten, her en der verspreid een pittoresk dorpje!
Midden in dit Franse Toscane, een domein met een uitzonderlijke grootte van 46 HA, grotendeels weilanden en velden, wat bossen, met in het midden een authentieke vroegere herenboerderij, bestaande uit een herenhuis, een kleinere tweede woning en diverse stenen bijgebouwen, dit alles gebouwd in een U-vorm rond een grote binnenplaats.
Vanaf de weg loopt een pad langs eigen akkerland naar de statige metalen toegangspoort. Van daaruit begeleiden grote bomen langs een dreef ons naar het centrum van het landgoed, de landelijke gebouwen, op een rustige en intieme plek.
Het herenhuis in goede bouwkundige staat en direct bewoonbaar bestaat op de begane grond uit een woonkamer, een keuken, een eetkamer, een slaapkamer, een berging en de kelder. Boven vinden we drie slaapkamers, een badkamer, toilet en hal. De zolder kan eenvoudig worden omgebouwd tot extra slaapkamers. De aangrenzende schuur biedt tevens de mogelijkheid tot een uitbreiding van het woonoppervlak van 80 m2.
De tweede vrijstaande woning (60 m2) dient volledig te worden gerenoveerd. Ideaal als conciergerie of als "maison d'amis".
In L-vorm, rondom een ​​ommuurde binnenplaats van ruim 2500 m2, staan ​​de stenen bijgebouwen zoals de stal, de schuren en een hangar. Temidden deze binnenplaats bevindt zich de stenen waterput.
Deze eigendom loopt enkele honderden meters langs een klein beekje, twee bronnen leveren het hele jaar door water.
Een uitzonderlijke en zeldzame eigendom, gezien het terrein van 46 ha in één blok met zijn mooie ruime landelijke gebouwen in het midden, midden een prachtig landschap vergelijkbaar met Toscane!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector

Kenmerken

Algemeen

Adres:BERTRIC BUREE
Referentie:fh194
Vraagprijs:€ 580.000
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Landelijk, Aan bosrand, Aan rustige weg, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Beschutte ligging, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:460.000 m²
Bebouwde opp.:200 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1900
Renovatiejaar:2000
Bouwlagen:2
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Zolder:Ja
Veranda:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Parking:6

Comfort

Antenne:Ja

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys