verkocht

24300 TEYJAT

Omschrijving

Eén en al oud-Franse charme, deze eigendom met een schuur, een aparte kleine woning/gîte, twee stallingen en weiden op 3,6 HA!
Gelegen langs een stil landweggetje, groen en rust alom, schitterende open zichten, niet geïsoleerd met buren vlakbij, verborgen achter muur en poort, een erg cosy geheel van gebouwen, een schuur en een schattig vrijstaand torengebouw (typisch Dordogne).
De beide stallingen zijn perfect voor paarden, net zoals de diverse weiden (totaal 3,6 HA!) met aangepaste houten omheining. In het aparte torengebouw is de zadelkamer ondergebracht. Rechtstreeks vanuit de eigendom kunnen prachtige lange wandelingen te paard worden uitgevoerd. De schuur vooraan gelegen op het erf is uitstekend geschikt als o.m. garage, berging, houtopslag en atelier.
De ruime hoofdwoning (260 m2), type langgevelhoeve, heeft een mooie zitkamer met haard, (pelletkachel) een TV kamer/bibliotheek, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. Een slaapkamer met badkamer, een gymkamer/slaapkamer, een bureel en een wasplaats. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers (achter elkaar) met een extra douchekamer. Zolder.
De tweede kleine woning (30 m2) staat volledig apart en heeft één slaapkamer op de mezzanine, beneden vinden we het salon en de douchekamer. Eigen overdekt terras. Perfect voor gasten of als chambre d’hôte.
Het geheel van gebouwen rond een binnenkoer is “verpakt” in een mooie tuin, boomgaard, moestuin, Engelse stijl, midden een landelijke omgeving.
Nieuwe ramen en deuren met driedubbele beglazing, verwarming via centrale verwarming op butaangas.
Uitmuntend aanbod!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys