verkocht

24300 TEYJAT

Omschrijving

Genesteld midden het groen en de rust van een klein gehucht, zal dit typische Charentaise stenen landhuis u kunnen bekoren door zijn authenticiteit, zijn totale renovatie (1995), zijn ruime bewoonbare oppervlakte (250 m2), zijn gîte, zijn comfort, zijn algemene staat , zijn verwarmde zwembad….
De super uitgeruste gite van 114 m2 biedt op de begane grond een woonkamer, een keuken en een slaapkamer met douchekamer; boven is er een 2e en een 3e slaapkamer met een badkamer en een kantoor.
Het woonhuis (136 m2) bestaat op de begane grond uit een woonkamer met (nieuwe) pelletkachel, een ingerichte keuken, een slaapkamer en een wasplaats. Nog drie slaapkamers op de verdieping met zichtbare eiken balkenstructuur, 2 douchekamers en een zolderruimte.
Een garage. Groot overdekt terras.
Verwarmd met warmtepomp (lucht/lucht), vloerverwarming, airconditioning, houtkachel, pelletkachel, extra elektrische radiatoren in sommige kamers.
Het grote zwembad van 5/10 m, verwarmd via warmtepomp, ligt goed verscholen in de tuin van 6400 m2 met een schitterend uitzicht over het rurale landschap.
De eigenaren onderhouden hun eigendom uitstekend en hebben recentelijk vernieuwd of geïnstalleerd o.m. een douchekamer, binnen- en buitenschilderwerken, verwarming, zwembadluik, garagedeur, zolderisolatie, zonnepanelen, ….
De bucolische sfeer van de plaats nodigt duidelijk uit om in harmonie met de natuur te leven met het comfort van vandaag. En een extra inkomen via de gîte. Top eigendom!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys