verkocht

24360 ST BARTHELEMY DE BUSSIERE

Omschrijving

Deze eigendom bestaande uit 3 woningen is gelegen aan de rand van een klein gehucht, dat op zijn beurt in absolute rust midden in de groene natuur ligt.
Het glooiende terrein van meer dan 6000 m2 herbergt een prachtig zwembad (5/10m) en omvat een klein bos met een beekje.
Het onafhankelijke hoofdgebouw, is een gerenoveerde schuur uit de 15e eeuw, omgebouwd tot een groot woonhuis (158 m2), verrassend door zijn volumes en zijn interieurarchitectuur. Alle hedendaags comfort met respect voor de authenticiteit. Grote woonkamer met kachel en mezzannine, ingerichte keuken, 3 ruime slaapkamers, 3 badkamers. Mooie elementen zoals de houten vloeren en oude tegels, balkenplafond. Dubbele beglazing, centrale verwarming, conforme sanitaire voorzieningen.
De andere twee huizen (elk 81 m2) die aan elkaar grenzen, bestaan ​​telkens uit een woonkamer met ingerichte keuken op de begane grond en twee slaapkamers met eigen badkamer op de verdieping. De houten vloer en de zichtbare balken zorgen voor charme en authenticiteit.
Rondom deze 3 huizen zijn er meerdere terrassen en kleine hoekjes om te genieten van de zon en het prachtige uitzicht.
Een authentiek pand, vol charme, in een "echte oude Franse" omgeving, met veel mogelijkheden (gîtes, grote gezinnen, pensions).


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys