verkocht

16380 SOUFFRIGNAC

Omschrijving

Aan de poorten van Varaignes, met zicht op de Bandiat-vallei, een groot prestigieus DOMEIN in onberispelijke staat, 5,4 ha met eigentijdse VILLA, een volledig ingericht gebouw voor PAARDEN en een groot ZWEMBAD.
Het in 2000 gebouwde woonhuis op de top van de helling, biedt vanuit alle woonkamers een spectaculair uitzicht over de eigen met "post en rail" omheinde weilanden waar het goed grazen is voor paarden of schapen. Licht door de grote erkers, deze gelijkvloerse woning bestaat uit een inkomhal met toilet, een woonkamer onder mezzanine, een eetkamer, een tweede woonkamer en een hyper uitgeruste keuken (inductiekookplaat, oven, vaatwasser, Liebherr koelkast). Een kantoor van 16 m2 op de mezzanine met spectaculair uitzicht over het landgoed.
Volledig apart, maar ook gelijkvloers, is er het slaapgedeelte met 3 mooie slaapkamers, een super dressing en een grote badkamer met dubbele lavabo.
Via de wasruimte is er toegang tot de garage van 47 m2 voor twee auto's.
Vloerverwarming d.m.v. een warmtepomp, dubbele beglazing, elektrische rolluiken, 6kwH zonnepanelen, kwaliteitssanitair, centrale stofzuiger, waterontharder... comfort en kwaliteit zijn er overvloedig terug te vinden. En alles in een opmerkelijke staat van onderhoud!!
Een prachtig L-vormig bijgebouw, twee vleugels van 20 m bij 4,4 m, herbergt alles voor een goed verblijf en verzorging van de dieren; zo is er een werkplaats, een kelder, opslag voor klein materieel, een open gedeelte voor groot materieel (aanhangers, maaiers, hooiopslag etc.), en een stal van 40 m2 met automatische waterbak.
Een paardenPISTE (20/60 m) met verlichting, eveneens omheind met "post and rail", voegt een zekere waarde toe aan dit prachtige pand, zonder het prachtige ZWEMBAD van 10/5 m met tegenstroom te vergeten, uitstekende gelegen met uitzicht boven de vallei.
Een uitzonderlijke woning op een uitzonderlijke locatie!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys