verkocht

16190 SALLES LAVALETTE

Omschrijving

Zuidgericht gelegen op een heuvel, met adembenemend uitzicht over het glooiende en groene agrarische landschap, een charmante authentieke eigendom in lokale steen met zwembad op een perceel van 2,2 HA, op slechts 500 m van een gezellig dorpje met bakker en restaurant.
Het woonhuis van 120 m2, gerenoveerd in 2014, omvat op de begane grond een woonkamer met monumentale schouw en dubbele deur/raam met uitzicht op de tuin. Een grote slaapkamer met een badkamer. Een kantoor en een toilet. Boven zijn er drie zolderslaapkamers met een doucheruimte en een toilet.
Dubbele beglazing en elektrische verwarming.
De grote schuur van 12/14 m staat haaks naast de woning, terwijl het zwembad van 5/11 m, met elektrisch rolluik, discreet is ingeplant achter deze schuur. Het uitzicht vanaf de binnenplaats en het zwembad over de vallei is adembenemend schitterend ….
Een grote lindeboom en een gigantische vijgeboom, omgeven door een veelvoud aan wilde bloemen, rozen en fruitbomen, zijn het perfecte kader van deze eigendom vol charme en karakter.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys