verkocht

16310 Roussines

Omschrijving

Gebouwd in 1965 domineert dit karaktervolle gebouw de vallei, met uitzichten over het uitgestrekte landschap kilometers ver. Een imposante woning op kelder en kruipruimte in zeer goede algemene staat in een prachtig park van 13.000 m2.
De idyllische omgeving, de rust van de plek, de dominante positie, de grootsheid en de charme van weleer zullen u verleiden!
Zodra we het huis van 270 m2 binnenkomen hebben we het begrepen, dit is niet alledaags!! De woonkamer van 7/7 m met een plafondhoogte van 4,75 m, een grote mezzanine met een enorme trap, de zwart-wit marmeren vloer, het balkenplafond, de stenen open haard, ... Via een monumentale deur in Louis XIII antiek hout komt men in een ruime slaapkamer met zijn badkamer en linnenkamer. Ook hier balkenplafond, parketvloer.
De eetkamer van 30 m2 met grote (deur)ramen, een plafondhoogte van 3 m, haar Louis XV schouw, parketvloer en eiken balken, leent zich uitstekend voor "candellight" diners. Deze eetkamer opent op de kleine ronde woonkamer in de toren. Een uitgeruste eiken keuken vervolledigt het gelijkvloers.
Op de verdieping geeft de mezzanine toegang tot de vier slaapkamers (13/17/18/35m2), waarvan twee met lavabo en bidet. Een wc en een badkamer. Meerdere kastwanden. En ook hier zijn de eiken parketvloer en de eiken balken alomtegenwoordig.
Een zolder van 50m2.
Een terracotta trap geeft toegang tot de kelder met enkele plaatsen en bergingen, de stookruimte (hout/brandstof) en de kruipruimte met een hoogte van 80 cm. Deze kelder is ook van buitenaf bereikbaar.
In het park, zeer goed onderhouden met eeuwenoude bomen, staat een stenen gebouw dat dienst doet als garage en werkplaats.
Bent u op zoek naar een bijzonder object met stoer karakter, een optimale ligging (vlakbij een 18 holes GOLFterrein) en een opmerkelijke afwerking binnenin …..


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys