verkocht

16320 Ronsenac

Omschrijving

Bereikbaar via een landelijk doodlopend weggetje, discreet verstopt achter een metalen poort, midden een vlak terrein/park van meer dan 6 HA, een exclusief DOMEIN met zwembad.
Het woongedeelte van deze instapklare eigendom bestaat uit 2 gedeelten, alles onder één dak. Het eerste deel heeft een gezellige woning met salon, een eetkamer met open keuken en 1 slaapkamer/badkamer, het tweede deel heeft een grote woonkamet met open keuken, een hobbyruimte/bureauruimte met grote mezzanine, 3 slaapkamers/3 badkamers en een wasplaats. Beide woondelen hebben een aparte ingang, maar zijn onderling verbonden op het gelijkvloers, zodat ook één grote familiewoning mogelijk is.
Verder is er nog een EXTRA HUISJE naast het ruime ZWEMBAD (10/5 m) met 2 slaapkamers, perfect als gîte of gastenverblijf en/of poolhouse.
Op het mooi onderhouden vlak terrein, perfect geschikt voor het houden van paarden of schapen, bevindt zich nog een grote gesloten LOODS (dojo) voor bv. stallingen. Daarnaast is er nog een stenen GARAGE van 190 m2 (!) voor het stallen van alle tuingerief, old timers etc.
Unieke ligging, unieke mogelijkheden, unieke koop gelegenheid!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys