verkocht

16620 MONTBOYER

Omschrijving

Aan de rand van een klein dorp met een restaurant en een gerenommeerde bakker, genesteld in een van de mooiste hoekjes van Zuid-Charente, tegenover een indrukwekkende 18e eeuwse kerk, een prachtig 15e eeuws DORPSHUIS, één en al allure en elegantie!
Zuidgericht met uitzicht op de TUIN (2215 m2), mooi aangelegd met fruitbomen, rustig en omheind met zijn ZWEMBAD (4/8m).
Het pand, in een perfecte staat van onderhoud, heeft recent enkele renovaties en verbeteringen ondergaan, zoals de daken, de verwarming (warmtepomp), de liner en het pooldeck, de riolering (volgens de normen), de dubbel beglaasde houten kozijnen ... terwijl de afwerkingen werden uitgevoerd met veel respect voor het karakter en de authentieke materialen reeds aanwezig voorheen.
De ruime bewoonbare oppervlakte van 250 m2 is verdeeld in een inkomhall, een woonkamer met open haard en kachel, een goed ingerichte en uitgeruste keuken, een eetkamer, twee ruime slaapkamers, een badkamer, een wasruimte en een berging. Op de verdieping zijn er nog drie andere slaapkamers met een badkamer en een toilet.
Temidden het huis bevindt zich een hardstenen trap uit de 15e eeuw, die het adellijke karakter en de rijke geschiedenis onderstreept. Deze trap gaat tevens naar de in te richten zolder.
Ongetwijfeld een sublieme eigendom!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys