verkocht

9991 Maldegem

Omschrijving

Prachtige agrarische ligging, midden weilanden en akkers, voor dit gezellige huis midden een regio (driehoek Adegem, Ursel en Eeklo), welke erg in trek is het voorbije decennium! Veel jonge dynamische gezinnen vonden immers hun weg naar deze regio, getuige de vele prachtige renovaties in de onmiddellijke omgeving.
Deze charmante woning in kenmerkende bouwstijl van de jaren 50/60, ademt gezelligheid en ruimte. Daarenboven verhogen de ruime BIJGEBOUWEN, de oude hoge bomen, het groot perceel WEILAND (> 1HA), alles keurig omgord door een volle beukenhaag de charme en het intieme karakter van deze eigendom.
De WONING (229 m2) zelf bestaat uit een zonnige leefruimte met open haard, bureauruimte, uitgeruste keuken, drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche in ligbad, toilet en lavabo.
De TUIN rijkelijk gevuld met hortensia's, enkele hoge eiken, de prachtige houten ingangspoort, de hoge haag, zorgt voor 100% privacy!

Meerdere bijgebouwen, waarvan één grote schuur, bieden heel wat mogelijkheden. Gezien het aangrenzende weiland kan hierin makkelijk een kudde schapen worden ondergebracht. Of een slaapplaats van oldtimers ....

Gezien de agrarische ligging is een uitbreiding tot 1000 kubiek meter mogelijk, indien gewenst.
Uitstekend onderhouden en karaktervolle eigendom midden een schitterende groene setting!!Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys