verkocht

9990 Maldegem

Omschrijving

Gelegen langs een doodlopende landelijke weg midden agrarisch gebied, een voormalige HERENHOFSTEDE met BIJGEBOUWEN en WEILAND op 1 HA!
Dit authentieke boerenerf van weleer met al zijn gebouwen (totale bebouwde oppervlakte van 1190m2!), gebouwd rond een centrale binnenkoer, baadt in een overvloed aan charme en nostalgie, maar is tevens zodanig onderhouden dat deze onmiddellijk bewoonbaar is, maar tegelijkertijd een perfecte basis kan zijn voor een schitterend renovatieproject.
Landelijk gelegen met een zeer vlotte bereikbaarheid, niet ver van de N49.

Het WOONHUIS (216m2) heeft een typische indeling met een inkom via een centrale middenhal van voor tot achter, een gezellige woonkamer met gaskachel, een open keuken met achterliggende berging, een afzonderlijke eetkamer met gaskachel, een bureel /slaapkamer, een badkamer, berging en een veranda die de woning met de naastgelegen schuur verbindt; op de verdieping 4 slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een zolderkamer.
Hoge gemoduleerde plafonds, oude binnendeuren, originele tegelvloeren, originele brede plankenvloer op de verdieping, originele wandkasten en trap met trapleuning, mooie schouwmantel (art deco elementen).
Verwarming op propaangas, houten ramen met dubbele beglazing, rolluiken en luiken.

De BIJGEBOUWEN bestaan uit een belendende schuur (21m/8m, deels berging, deels stalling, zolder), een oude authentieke schuur (30m/7m, stalling waaronder enkele paardenstallen), een loods (16m/17m, stalling), een garage (12m/6m, deels atelier) en een klein schuurtje (3m/3m, paardenstal).
Verder is er nog de landelijk aangelegde TUIN rond de woning met een kleine moestuin; achter de gebouwen bevindt zich het WEILAND voor het houden van dieren.

Een UITERST VERZORGDE eigendom met een ZIEL, badend in AUTHENTICITEIT!
Extra weiland kan worden bijgekocht!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys