verkocht

8380 Lissewege

Omschrijving

Dubbele typische POLDERVILLA met een zeer rijke historiek, tot in de puntjes verzorgd!
Dubbel omdat zich naast de hoofdwoning nog een extra gerenoveerde woning (met apart adres!!) bevindt, met dezelfde graad van afwerking en stijlvolle inrichting.
Schitterende ligging, gezien gelegen aan de rand van het Natuurreservaat "Monnikewerve Lissewege"; de fraai aangelegde en uitstekend onderhouden tuin, aansluitend aan dit reservaat, is daarenboven een pareltje!!
De hoofdwoning (261 m2) met zijn hoge plafonds, oude schouwmantels, open haard en het uitbundig gebruik van authentieke houten en oude stenen materialen, ademt charme en klasse. Een grote gezellige leefruimte, een bibliotheek in de voutekamer, een moderne en volledig ingerichte keuken met eethoek, twee ruime slaapkamers met dressing en een ruime badkamer met ligbad. Twee extra éénpersoonskamers bevinden zich, tezamen met een toilet, op de tweede verdieping. Een prachtige bureelruimte vervolledigt het geheel.
De tweede woning, tevens ruim en prima afgewerkt, heeft ook een grote leefruimte en twee slaapkamers met badkamer op de verdieping. Ook de dubbele garage en een atelier bevinden zich onder hetzelfde dak.
Op wandelafstand van het pittoreske dorpsplein met monumentale kerk, vlak bij Brugge en de Kust, naast een beschermd Polderlandschap!
Uniek en zeldzaam!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys