verkocht

16310 Lésignac-Durand

Omschrijving

Met een 180° breed adembenemend zicht op een zacht glooiend ruraal landschap, bv zicht op paarden in het achterliggend weiland dat grenst aan een riviertje, aan het eind van een weg zonder enig doorgaand verkeer in een kleine hameau van een 8tal huizen, een authentiek stenen landelijk huis met twee bijgebouwen op een terrein van 2025 m2.
Het grote overdekte terras over (bijna) de ganse lengte van de woning, onderverdeeld in een open en een gesloten gedeelte (zomersalon van 19 m2), is toegankelijk via de volledig uitgeruste keuken en de ruime leefkamer met houtkachel. Verder zijn er, ook op het gelijkvloers, 3 ruime slaapkamers, met 2 badkamers (bad en douche) telkens met toilet.
Een aparte wasplaats. Zolder via trap in de inkomhal.
Ramen in PVC, dubbele beglazing. Verwarming elektrisch en met de houtkachel.
De houten vloeren op het terras, de leefkamer en de slaapkamers verhogen het warme gevoel en de charme van deze lieflijke woning.
In het grootste bijgebouw, dat tevens een overdekt terras heeft, is de gesloten garage ondergebracht. Het 2° kleinere bijgebouw doet dienst als houtopslag.

Deze eigendom wordt volledig gemeubeld verkocht!! Enkel de valiezen neerzetten ….
Authenticiteit, rurale omgeving, volledige stilte, licht, in uitstekende staat, instapklaar en gemeubeld!! Zeldzaam en uniek!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys