verkocht

24320 La Chapelle-Montabourlet

Omschrijving

In het Toscane van de Périgord-Vert, verscholen achter de Romaanse kerk van een klein authentiek dorpje van 60 inwoners, een schitterende eigendom op een perceel van 3000m2 met groot zwembad (11/5m) en een prachtig uitzicht over de zacht glooiende akkers.
De karaktervolle eigendom bestaat uit drie (3!!) woningen, tezamen één blok vormend, waarvan er 2 rechtstreeks toegang hebben tot de mooi aangelegde zuid georiënteerde tuin.
De eerste woning (100m2, zonder tuin) heeft twee kleinere slaapkamers en een douchekamer, de tweede (150m2) twee zeer grote slaapkamers en een badkamer, de derde (150m2) beschikt over drie slaapkamers en 2 badkamers. De grote stenen schouw, de eiken plafondbalken, de oude stenen en houten vloeren geven een gezellig cachet aan deze drie woningen.
Twee garages, waarvan één inpandig, en het overdekt terras maken het charmante geheel af.
Deze uitzonderlijke eigendom is perfect geschikt voor bv. kangoeroe wonen, het opzetten van een gegarandeerd succesvolle gîte business in deze toeristisch gerenommeerde regio, of voor een groot gezin, waarvan de kinderen hun eigen woonvertrekken hebben.
De ligging met prachtige vergezichten midden een lieflijk dorpje, gelegen midden andere mooi gerenoveerde statige panden, de vele mogelijke bestemmingen door de 3 wooneenheden, dit zijn meteen de 3 sterke argumenten voor deze eigendom !!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys