verkocht

16380 GRASSAC

Omschrijving

Midden de prachtige rurale omgeving tussen Grassac en St-Germain-de-Montbron, een voormalige HOEVEWONING, volledig technisch en decoratief gerenoveerd in 2016, met riant zwembad van 14/6 m op een vlak terrein van meer dan 6.000 m2.
Door de iets boven de begane grond gelegen woning, zijn de zichten over de eigen verzorgde tuin (bestaande uit gazon, zwembad, terrassen, moestuin, klein weiland voor schapen of geiten) en het omliggend rurale landschap spectaculair.
Op het gelijkvloers is er naast de brede inkomhal, een gezellige woonkamer met houtkachel, een ingerichte keuken, 3 slaapkamers en een badkamers. Onder de woning is er een vierde slaapkamer met eigen badkamer, wc en grote raampartij op de tuin, een voorraadkamer, een wasplaats, een ruime garage en een zomerkeuken met overdekt terras. Op de verdieping zijn er twee grote kamers, als hobbykamers of als potentiële extra slaapkamers.
Door de grote ramen is er overal veel lichtinval, de houten plankenvloer in visgraat in de woonkamer geeft een extra gezellig cachet aan deze uitstekend verzorgde woning. De nieuwe ramen in PVC met dubbele beglazing samen met de nieuwe centrale verwarming op mazout, de degelijke isolatie en de volledige onderkeldering zorgen voor warme winters en koele zomers.
De woning en zijn directe omgeving (toegang en terrassen) zijn volledig aangepast voor mindervaliden.
Mede door de perfecte staat van onderhoud (technisch én decoratief) is deze woning per direct woonklaar!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys