verkocht

16150 Étagnac

Omschrijving

Op de as Angoulême-Limoges, midden een feeërieke combinatie van een weelderige natuur, een nabije rivier en zacht glooiende weilanden, een prachtige Belle DEMEURE met een overvloed aan charme, karakter en allure.
Met een parktuin van meer dan 6000 m2, eeuwenoude eiken en een riant ZWEMBAD op zout, met een grote SCHUUR in uitstekende staat, is deze statige zuidgeoriënteerde woning een echte zeldzaamheid op zich! Zeldzaam door zijn vreedzame ligging, zeldzaam door zijn verfijnde statige architectuur, zeldzaam door de authentieke en kwalitatieve renovatie, maar vooral zeldzaam door zijn warme en gezellige inrichting.
Een familie huis (bewoonbaar 230 m2) met o.m. zijn 6 slaapkamers en drie badkamers, netjes verdeeld over beide overlopen op de 1° en de 2° verdieping; een gastvrije inkomhal, een grote zithoek (32 m2) met haard, een eetkamer met haard met directe toegang tot het terras en een ruime woonkeuken met haard op het gelijkvloers. Elk (hoog) raam biedt adembenemende zichten op de tuin en het achterliggend weiland.
De hoge plafonds, de houten vloeren en deuren, de eiken balken en trap, de open haarden accentueren het hoog gehalte aan echte warme gezelligheid, ondersteund door een uitstekende plafond isolatie en een verwarming via warmtepomp.
De losstaande schuur (10/12 m) is reeds voorzien van 4 ramen en een mezzanine. Onder een apart afdak bevindt zich de volledig uitgeruste BUITENKEUKEN en twee kleine bergingen.
Discreet gelegen midden de parktuin is er nog de ruime piscine van 6/12 m op zout met een recente filterinstallatie, alarm en winterzeil.
In deze authentieke “peacefull heaven” kan je leven zoals God in het groene Frankrijk!!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys