verkocht

8380 Dudzele

Omschrijving

Op zoek naar een bijzondere woning met een ZIEL? Op zoek naar ondermeer CHARME, AUTHENTICITEIT, RUST, RUIMTE, PERSOONLIJKHEID? Deze eigendom heeft het allemaal, én in overvloed!!

Eens een typische BURGERWONING, nu een prachtig DORPSDOMEIN!!
Gebouwd in 1930 met achterbouw (vroegere stalling), TUINHUIS en STALLING op een totale oppervlakte van 3340m2!! VOLLEDIG en grondig GERENOVEERD in 2002 met respect van het oorspronkelijk karakter (oorspronkelijke binnendeuren, originele plankenvloer op verdiepingen, trap, ...), uitgebreid achteraan met een sublieme orangerie.

De bescheiden voorgevel van deze woning doet niets vermoeden betreffende de weelde aan licht, ruimte en klasse binnenin! Om de rust en de charme niet te vergeten! Dit alles wordt nog versterkt door de diepe TUIN, prachtig aangelegd in diverse tuinkamers, terrassen, boomgaard en een WEIDE, met als bonus het SCHITTEREND ZICHT op de achterliggende polders.

De RUIME WONING (330m2!!) is UITERST VERZORGD en in PERFECTE STAAT met op het gelijkvloers een inkomhal, een eetkamer met erker, een zithoek met haardcassette en prachtige schouwmantel, een grote orangerie, een volledig ingerichte landelijke open keuken met Lacanche kookfornuis, een wasplaats met een zolderruimte bovenop (met vaste trap bereikbaar), een garage en 2 bergruimtes; op de 1ste verdieping een master bedroom met dressing, eigen badkamer met ligbad en groot balkon, een 2de slaapkamer en een badkamer met douche; op de 2de verdieping een grote 3de slaapkamer en een kleinere 4de slaapkamer. Een prachtige kelder, zonder enig vocht, met stenen trap.
Verwarming op stookolie, houten ramen met dubbele beglazing, waterverzachter, elektrische garagepoort en hekken, vliegenramen, regenwaterput, eiken plankenvloer op het gelijkvloers.

De prachtig onderhouden TUIN is in volledige harmonie met het stijlvolle karakter van de woning en is rechtstreeks bereikbaar via een aangelegde toegang naast de woning, zodat aan- en afvoer van dieren/aanplantingen makkelijk kan.
Enkele karaktervolle BIJGEBOUWEN zoals een eiken tuinhuis dat voorzien is van een bar, een eiken stalling voor pony's of schapen (watervoorziening) en verschillende kippenhuisjes.
De tuin met fruitbomen loopt over in de omheinde weide via een "aha" . Parkeerplaatsen naast de woning voor 3 wagens.

Zonder twijfel een OVERWELDIGEND MOOIE EIGENDOM, residentieel en landelijk tegelijkertijd!
IDEALE LIGGING, op wandelafstand van school en winkels, en een vlotte bereikbaarheid naar kust en binnenland!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys