verkocht

24350 DOUCHAPT

Omschrijving

Midden een heel mooi dorpje van enkele tientallen inwoners, genesteld in een van de mooiste hoeken van de Dordogne, tegenover de 15e-eeuwse versterkte kerk, een prachtig 18e-eeuws LANDHUIS, met een overdosis allure en elegantie, een zeldzaamheid op de markt!
Met zijn 9 (negen!) slaapkamers en 8 badkamers waarvan 6 en suite, is dit imposante gebouw (gevel van 45 m) met onweerstaanbare charme gelegen in een prachtig aangelegd PARK van 1 ha, met een verwarmd ZWEMBAD (12/6m).
Met smaak volledig gerenoveerd, zijn de 500 m2 woonoppervlakte verdeeld in een appartement (een woonkamer / eetkamer / keuken en een slaapkamer met badkamer), een ruime woning met 4 slaapkamers/ 4 badkamers, een onafhankelijke vleugel met woonkamer, eetkamer en twee slaapkamers/2 badkamers en een authentieke duiventil met woonkamer, keuken en 2 slaapkamers met badkamer.
De oude elementen zoals de schitterende houten trap, de monumentale schouwen, de oude parketvloeren, de oude deuren, de eiken balken, de 3m hoge plafonds, etc. zijn bewaard gebleven en geven een waanzinnige charme en grandeur aan deze prachtige residentie.

Embleem van het dorp door zijn status en centrale ligging, zal deze residentie u verleiden door zijn karakter, zijn ruime leefruimtes, zijn grootte, zijn vele mogelijkheden. Een echte oase van rust, overvol allure en elegantie!!
De ideale plek voor een groot gezin, voor een samenwoon project en/of voor een bed and breakfast/gîte project.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys