verkocht

16190 DEVIAT

Omschrijving

Prachtige "Maison de Maître" om volledig te renoveren (behalve het dak dat vernieuwd werd in 2019 !!), omringd door meerdere bijgebouwen, op een perceel van ongeveer 4 hectare!!
Gelegen aan de rand van een klein rustig dorp, op 15 minuten van Montmoreau met al zijn voorzieningen, zal dit typisch Charentaise huis u verleiden met zijn authenticiteit en zijn privatieve, maar niet geïsoleerde, locatie. De belangrijke pilasters bij de ingang met smeedijzeren poort tussen hardstenen muren herinneren aan de allure van weleer.
De woning met een voorgevel van 18 m, een diepte van 12 m biedt ons 400 m2 woonoppervlakte! Op het gelijkvloers een mooie inkomhal met een trap, een woonkamer met een open haard op houten vloeren, een eetkamer, een keuken met een open haard, een bureau, een stookruimte, een badkamer en een 2e keuken met een open haard. Boven zijn er 7 slaapkamers, een kleedkamer en een kantoor.
In 2019 zijn door de eigenaren enkele werkzaamheden gestart, zoals het dak, 9 PVC-ramen en enkele elektrische verbeteringen.
De verschillende agrarische gebouwen (oud wijnpakhuis, schuur, garage, werkplaats) in totaal 360 m2, vormen een soort binnenplein achter het woonhuis.
Vlak land van 4 ha in tuin en weiden, perfect om er een zwembad aan te brengen, met open zicht op de achterliggende weiden.
Een authentiek herenhuis op het platteland aan de rand van een mooi dorpje !!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys