verkocht

8340 Damme

Omschrijving

Aan de rand én van de dorpskern van het mooie Damme én grenzend aan het natuurgebied, op 300 meter van de Markt, bevindt zich deze TE RENOVEREN WONING (halfopen bebouwing) met GARAGE en aanpalende WEIDE op 3.620m2, op een PRACHTLOCATIE met een verbluffend POLDERZICHT.
Een super renovatieproject!!

Deze WONING heeft alle kenmerken van de jaren '30 (trapgevel, plankenvloeren op de verdiepingen, authentieke vloer in de hal, binnendeuren met glaspartijen, trap, etc) met achteraan de klassieke uitbouw met grote vensters, volledig ZUIDOOST en naar het omliggend NATUURGEBIED georiënteerd!!
Deze open landelijke zichten geven het gevoel geen buren te hebben.
Gelegen in agrarisch gebied, als laatste woning op een rij, met een aanzienlijke perceelbreedte en grondoppervlakte, is er uitbreiding mogelijk tot een maximum volume van totaal 1000m3.
Op het gelijkvloers een hal met vestiaire, een woonkamer, een open ingerichte keuken met eethoek, een douchekamer en een garage met zolderruimte; op de verdiepingen zijn er 5 slaapkamers, een badkamer met douche en een toilet. Kelder.
Verwarming op aardgas, ramen in PVC met dubbele beglazing (nog 2 houten ramen met enkel glas), EPC 263 kWh/m2, rolluiken, elektrische garagepoort.

De LANDELIJKE TUIN is ZUIDOOST georiënteerd, volledig OMHEIND en voorzien van verschillende oude FRUITBOMEN en een ZONNETERRAS in bankirai. Aansluitend op de tuin een WEIDE (omheind met charmante kastanje houten hekken) met schuilhok voor schapen. Een groot hek aan de straatkant geeft een rechtstreekse toegang tot de tuin.
Vervolgens maakt het omliggend Damse agrarisch landschap deze landelijke dorpswoning tot een zeldzame Damse parel!

Een dorpswoning met een "op den buiten" gevoel op een UNIEKE LOCATIE!!
UITZONDERLIJKE KANS!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys