verkocht

16190 Courgeac

Omschrijving

Een 12e eeuwse majestueuze LOGIS met een oude WATERMOLEN gelegen langs een stromend beekje, een prachtig bos en weilanden in één stuk op 32 ha!!
Rust en sereniteit, 100% privé, vredig en idyllisch, zijn de kenmerken van deze superligging!
De gebouwen hebben de charme van weleer, vol authenticiteit en geschiedenis.
De ingang onder de overdekte binnenplaats , brengt ons in zeer gastvrije ruimtes zoals een grote woonkamer met een stenen open haard, de keuken met eetkamer, een hal die leidt naar 4 slaapkamers, een doucheruimte en een toilet. Een trap brengt ons naar de eerste verdieping, opnieuw is er een grote woonkamer plus 2 suites, elk uitgerust met een badkamer. Een grote kelder van 100 m2.
Een perfect huwelijk tussen de oude balken, de oude deuren, de eiken vloer en kastanjewitte zichtbare stenen, en de technische renovatie (elektra, sanitair, dakrevisie, isolatie) in 2015/2020 !!
Een GASTENVERBLIJF (38 m2) met een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer op de bovenverdieping, bevindt zich in de vroegere watermolen.
Een OUDE SCHUUR is deels ingevallen en kan weer opgebouwd worden.
Een prachtige LOGIS, met zorg gerestaureerd, temidden zijn 32 ha bos en weiland, langs een beekje, weg van de wereld!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys