verkocht

16320 COMBIERS

Omschrijving

Met zicht over de eigen weiden en bossen, door een grote boomgaard, bevinden zich deze gelijkvloerse woning, gebouwd in 1979, en een gîte (voormalige schuur) in een bijzonder rustige omgeving aan de rand van een klein gehucht (5 huizen), zonder doorgaand verkeer, op een paar kilometer van Mareuil met al zijn voorzieningen en zijn dinsdagmarkt.
Met 12 HA land (bos en weiden) is dit eigendom uitzonderlijk en zeldzaam!!!
Het hoofdhuis (alles gelijkvloers) omvat een inkomhal, een woonkamer, een ingerichte keuken, 3 slaapkamers, een badkamer met douche, toilet. Aan drie zijden zijn overdekte terrassen en balkons, met prachtig uitzicht op de omringende natuur.
In de kelder (helft van het huis) is er een garage, de wasruimte en een atelier.
Het tweede huis (oude steen) bestaat uit een keuken, woonkamer met open haard, badkamer en een slaapkamer op de mezzanine, perfect als gastenverblijf of voor seizoensverhuur.
Met zijn daken vernieuwd in 2000, zijn PVC-ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming op brandstof en hout, zijn gietijzeren radiatoren, een VMC-systeem voor de sanitaire ruimtes, zijn recente boiler, zijn elektrische poort, enz. heeft dit huis veel argumenten om te behagen.
Een mooie omheinde tuin, goed onderhouden, met zijn grote boomgaard met appelbomen (120 liter sap/jaar), notenbomen (20 liter olie/jaar), pruimenbomen, kersenbomen...
Geweldige kans om een ​​groot goed onderhouden eigendom te verwerven, wonen op één niveau, rustig maar niet geïsoleerd, met veel zaken om voor te zorgen (gîte, boomgaard, schapen, bosbeheer, enz.).
Snel bezoek is hier de boodschap!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys