verkocht

24320 CHERVAL

Omschrijving

Aan het uiteinde van een klein typisch Périgord dorp, met bakker, kruidenier en een uitstekend restaurantje, een statige dorpswoning, bestaande uit drie woongelegenheden met een ruime schuur, een zwembad midden een oost-west georiënteerde tuin.
Het hoofdhuis, twee verdiepingen hoog, heeft een volledig ingerichte woonkeuken met directe toegang tot de tuin op het gelijkvloers, een grote zitkamer op de 1ste verdieping, twee slaapkamers en een badkamer op de 2de etage. Veel authentieke elementen van weleer, welke deze woning een erg gezellig en intiem karakter geeft.
De tweede woning welke zich haaks op de eerste bevindt, met eigen toegang tot de dorpsstraat, ook twee verdiepingen hoog, heeft een zitkamer met haard, een ingerichte keuken, 3 slaapkamers en twee badkamers. Ook hier zijn talrijke authentieke elementen aanwezig.
De derde woning, ook met eigen toegang tot de dorpsstraat, met een bewoonbare oppervlakte van 200 m2, dient volledig te worden gerenoveerd.
De schuur van 80m2 en het zwembad van 10/5 m, elk aan één kant van de tuin gelegen maken het geheel perfect af.
Een uitstekende eigendom voor wie het comfort en de gezelligheid van het verblijven in een mooi klein Périgord dorp wil aanbieden aan gasten (gîte of B&B) of wil samenwonen met ouders of vrienden in twee grote authentieke dorpswoningen.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys