verkocht

24360 BUSSIERE BADIL

Omschrijving

Aan de rand van een rustig gehucht met 4 huizen, met open uitzicht op het landelijke landschap van de noordelijke Périgord, een groep gebouwen bestaande uit een oude boerderij (150 m2) volledig gerenoveerd, een schuur en een klein huis om te renoveren, allemaal op een vlak perceel van 1,8 ha.
Met Zuid oriëntatie, bestaat het hoofdhuis op de begane grond uit een grote woonkamer, vol charme met de zichtbare balken en de houtkachel. De keuken is volledig ingericht. Twee grote hoofdslaapkamers, elk met een eigen badkamer met toilet en kleedkamer. Een berging en garage. Een derde slaapkamer en een badkamer zijn boven, net als de in te richten zolder.
Kwalitatieve en totale renovatie zoals elektrische vloerverwarming, dubbele beglazing, muur- en plafondisolatie, centrale stofzuiger, conforme septic tank, nieuwe badkamers, recente elektriciteit, nieuwe keuken, nieuwe bevloering, enz.
Het grote overdekte terras van 30 m2 biedt plaats aan een buitendouche, een afdak voor hout, de BBQ en een vijver met fontein.
Het kleine huis van 40 m2 om te renoveren, dat zich in het verlengde van de schuur van 130 m2 bevindt, zou een gite of een langetermijnverhuur kunnen worden.
Twee putten (1 met pomp) bevinden zich op de weide, ideaal voor schapen…
Mogelijkheid om meer land (2,3 ha) te kopen met 2 vijvers en een waterbron (8000m2 bos en 1,5 ha weiland).
Een oase van rust, een oase van comfort, een oase voor een goed leven!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys