verkocht

24360 BUSSEROLLES

Omschrijving

Midden een heuvelachtig landschap van bossen en akkers, aan het uiteinde van een kleine hameau met een 8 tal woningen, op 1 km van een dorpje met kruidenier, bakker en restaurant, twee als nieuw gerenoveerde charme woningen met tuin, garage en zwembad.
Beide woningen met authentiek karakter bevinden zich links en rechts van een gemeenschappelijke buur, midden een erg romantische, groene en rustige setting. Beide woningen zijn in 2017/2021 volledig technisch vernieuwd (elektriciteit, sanitair, dak, ramen, dubbele beglazing, isolatie, etc)!!
De hoofdwoning van 100 m2, instapklaar, heeft een slaapkamer met dressing en douchekamer op de 2° verdieping, een 2° slaapkamer met dressing en douchekamer op de 1° verdieping, een leefruimte met salon en ingerichte keuken en wasplaats op het gelijkvloers. De rijke plantengroei op het zuidwest terras aan de voordeur nodigt uit om er de zomerse avonden door te brengen.
Het tweede huis van 70 m2 heeft ook een leefruimte met zithoek en ingerichte keuken (nieuwe toestellen!), twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Ook hier zorgt het voorliggend overdekt terras voor een leuke extensie van de woongelegenheid.
De volledig omheinde tuin van 600 m2 bevindt aan de overkant van het weggetje, met een ruime garage en een overdekte zomerkeuken; het fraaie terras sluit aan op en rond het zwembad dat 3 jaar geleden werd aangelegd.
Alles in een uitstekende staat (nieuw en prima onderhouden), een perfect aanbod voor wie gezellig en rustig wil wonen of zijn vakanties wil doorbrengen aan de rand van zijn/haar zwembad, en wil beschikken over een aparte instapklare woning voor gasten of voor verhuur.
Super zeldzaam!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys