verkocht

16320 BLANZAGUET ST CYBARD

Omschrijving

Rechtover de XII eeuwse kerktoren van een lieflijk klein dorpje, gelegen onder de schaduw van het kasteel van Villebois-Lavalette, een grote DORPSWONING in L-vorm met tal van bijgebouwen (atelier, schuur, garage) en een tuin, alles op een terrein van 950 m2.
Met zijn 235 m2 bewoonbare oppervlakte herbergt deze ruime dorpswoning 4 slaapkamers en twee badkamers op de verdieping, een riante zitkamer, een ruime eetkamer, een ingerichte keuken en een wasplaats op het gelijkvloers.
Een erg apart element is wel de ingebouwde buitentrap welke toegang verleent tot één van de kamers op de verdieping. Een optie voor B&B?
Verder is er het atelier (8/6,5m) met grote ramen, erg handig voor een artisan of hobbyist. De schuur van 5/14,5m is dan weer erg praktisch als opslagruimte. De garage sluit de rij van bijgebouwen af, bereikbaar via een achterliggend straatje. De tuin is perfect piscinable en bijzonder privatief, zeldzaam voor een dorpstuin.
Naast de haarden in de zit- en eetkamer, is er nog de verwarming op warmtepomp (2019) en een chaudière op stookolie die ter hulp komt bij te koude temperaturen.
Mooie authentieke elementen zoals eiken balken, oude deuren en vloeren, grote schouwmantels maken de woning gezellig en cosy.
Uiterst gezellige grote woning met tal van bijgebouwen, rechtover een oude Romaanse kerk.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys