verkocht

8730 Beernem

Omschrijving

In het landelijke Oedelem vinden we dit ruime LANDHUIS (298 M2) op 1 HA, met open zicht over de achtergelegen weilanden. Het enige huis in dit doodlopende straatje!!

De woning uit 1981 is momenteel ingedeeld ahv::
Inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte voorzien van een houthaard, uitgeruste keuken met een open zicht over de tuin. Een badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. Twee volwaardige slaapkamers. Een dubbele garage, een aansluitende bergruimte en een droge bergingskelder. Op het gelijkvloers (één niveau) wonen is hier dus perfect mogelijk.

De eerste verdieping is ingedeeld in drie slaapkamers, met daarnaast nog een grote zolderruimte, welke een belangrijk uitbreidingspotentieel biedt (70 m2), indien gewenst.

Op het perceel vinden we verschillende BIJGEBOUWEN terug:
- Loods van 140 M2 met hoge inrijpoort (4m).
- Berging van 340 M2.
- Voormalige varkensstal van 960 M2.

Troeven?
- Prachtige landelijke ligging, in straatje zonder doorgaand verkeer
- Landhuis met een grote woonoppervlakte.
- Bijgebouwen met potentieel in agrarisch gebied.
- Regenwaterput 10.000l.
- EPC 439 kWh/M2.

Kortom, bent u op zoek naar een statige woning met grote bijgebouwen op een super landelijke ligging, vlakbij Brugge maar tevens vlakbij de toegang tot de E40, neem dan vrijblijvend contact met ons kantoor voor een uitvoerig bezoek ter plaatse.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys