verkocht

9990 Maldegem

Omschrijving

Een recente MODERNE VILLA met een ADEMBENEMEND MOOI VERGEZICHT!!
Landelijk en residentieel tegelijk, zeer rustig gelegen aan de rand van het kleine polderdorp Donk.
VOLLEDIG GELIJKVLOERS, GROTE RAMEN, VEEL LICHTINVAL, RUIMTE!

Deze villa, gebouwd in 2011, op een terrein van 2.188 m2, heeft een zeer STRAKKE ARCHITECTUUR die overal doorgetrokken werd, zowel binnen als buiten: plat dak, ramen tot beneden, lange hal met leefruimtes aan één kant en het slaapgedeelte aan de andere kant, overal dezelfde vloertegels, blokdeuren, brede deuropeningen en geen trapjes (rolstoelgebruiker vriendelijk!).

Ook technisch is dit een topper: hoogrendementsketel op aardgas, vloerverwarming, EPC 157 kWh/m2 (E-peil 80), ventilatiesysteem C, elektriciteit conform, super geïsoleerd, aluminium ramen met dubbele beglazing, semi-domotica, elektrische garagepoort, 2 regenwaterputten, videofoon.

De woning bevat een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een gigantische woonkamer (110 m2!) met een centrale open haard en grote vensters op de tuin en het prachtige landschap, een strakke luxueuze open keuken met kookeiland, een wasplaats, 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche. Garage.

De landelijke TUIN werd vorig aangelegd en vloeit over in het achterliggend weiland. Volledige privacy, groot zonneterras en een BIJGEBOUW dat deels ingericht is als overdekt TERRAS en deels TUINHUIS. Parking voor meerdere wagens.

Zeer vlotte bereikbaarheid!
VAN BINNENUIT LEVEN MET DE NATUUR!!
Uitzonderlijk aanbod!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys