verkocht

Ronselarestraat 117 8340 Damme

Omschrijving

SCHITTEREND!!

Midden het prachtige Damse Polderlandschap, een beekje met oude knotwilgen aan de rand van het eigen terrein, precies op het vierdorpenkruispunt waar Brugge, Damme, Dudzele en Oostkerke samenkomen, een schitterend en uitstekend onderhouden LANDHUIS met een top TUIN van 1,2 HA.
Deze in het groen verscholen eigendom straalt rust en elegante klasse uit midden een droomomgeving!!
Rust door de topligging én de harmonieuze tuin, elegante klasse door het gebruik van degelijke materialen, alles in neutrale tinten.
Op het gelijkvloers is er een lichtrijke eetkamer, een leefruimte met houthaard en aansluitend een volledig uitgeruste eetkeuken (vernieuwd in 2022). Tevens is er een eerste slaapkamer, met bijhorende dressing, gastentoilet en badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.
Een mezzanine grenzend aan deze slaapkamer doet momenteel dienst als bureauruimte.
De eerste verdieping is ingedeeld in twee ruime slaapkamers, waarvan één met een en-suite badkamer (ligbad en dubbele wastafel) en aangrenzend zuid-gericht terras. Inbouw maatkasten.
Het zonovergoten zuid-gericht TERRAS, verscholen tussen het groen, grenst aan het eiken houten BIJGEBOUW. De bijhorende JACUZZI en buitendouche laten u genieten in alle seizoenen.
Een volwaardige eiken PAARDENSTAL, geschikt voor het stallen van twee paarden, met rechtstreekse toegang tot de 'Post & Rail' omheinde weide.
Ook de stalen rossen zijn uitstekend gestald in de dubbele GARAGE met elektrische poort!
Kortom, het woord "schitterend" is uitgevonden voor deze eigendom .....
Enkel zal de koper geduld moeten hebben tot december 2023 voor hij/zij deze woning kan betrekken; in de periode tussen de verkoop en december 23 zal de eigendom worden gehuurd en onderhouden door de huidige eigenaars.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys