verkocht

8340 Damme

Omschrijving

In de schaduw van de 17-eeuwse kerk van LAPSCHEURE, een UITZONDERLIJKE HISTORISCHE SITE bestaande uit 3 WONINGEN met stallingen op een perceel BOUWGROND (totale oppervlakte van 6.849m2)!!!
Een ensemble, geklasseerd als MONUMENT, bestaande uit een voormalige 17de eeuwse PASTORIEWONING (ca. 200m2), een 19de eeuwse KOSTERWONING (ca. 200m2) en een voormalige 18de eeuwse HERBERG (ca. 170 m2).
Het volledige perceel, momenteel deels tuin en deels weide, is BOUWGROND en een STEDENBOUWKUNDIG ATTEST werd bekomen voor het bouwen van maximum 7 woningen en 8 garages mits het in stand houden en restaureren van de bestaande historische gebouwen.

Zowel de UITZONDERLIJKE LIGGING als de BESCHERMING van deze site, midden de dorpskern van Lapscheure, maken deze eigendom zeer uniek en zijn een perfecte basis voor het maken van een exclusief WOONERF van maximum 10 woningen op grondgebied Damme!!

Meer informatie omtrent deze eigendom is beschikbaar op ons kantoor.
Steeds welkom na afspraak.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys