verkocht

Filips de Goedelaan 9 8000 Brugge

Omschrijving

SCHITTEREND APPARTEMENT op het 'STIL ENDE'!!

Met een "groen" OPEN ZICHT op het 'STIL ENDE', tussen de mooie herenhuizen van Kristus Koning, een uiterst verzorgd en ruim (100 m) 2 slpk APPARTEMENT op de derde verdieping!!
ABSOLUTE TOPLIGGING!! In het groen, aan het water, op wandelafstand van het centrum en toch de uitvalswegen naar de ring of de autostrade vlakbij!
Een klein appartementsgebouw van 1969 (slechts 1 appartement per verdiep, 7m breed!) dat perfect in orde is en met veel zorg onderhouden wordt door de huidige eigenaars. Nieuwe verwarmingsinstallatie en boiler in 2011, nieuwe lift in 2008, nieuwe dakbedekking in 2013, schilderwerken van de gemeenschappelijke delen in 2014, kuisen en waterdicht maken van de gevel in 2015, nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing sinds 2000. EPC 164 kWh/m! Geen grote kosten meer voorzien!

Een grote inkomhal met een ingemaakte kast, twee bergingen, een vestiaire en toilet, een ruime woonkamer met eiken parket, een ingerichte keuken met een raam aan de straatkant, 2 slaapkamers (waarvan 1 met terras en een weids zicht op Kristus Koning) en 1 badkamer met ligbad.
Fietsenberging op gelijkvloers. Private kelder/berging.
Aankoop van een autostaanplaats in garagegebouw op minder dan 50m mogelijk!! (25.000€)

KLASSEVOL appartement met ruime plaatsen en veel lichtinval, op TOPLIGGING!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys