verkocht

8460 Oudenburg

POTENTIEEL, HEEL VEEL POTENTIEEL!!

Platteland, stil en rustig, langs rustige land- en fietsweg zonder doorgaand autoverkeer, vaart Brugge-Oostende langszij, weilanden en akkers rondom, weinige buren én op afstand, de woning omringd door het eigen weiland (1,2 ha), een grote woonoppervlakte van meer dan 300 m, voldoende slaapkamers (6) en badkamers (3), bergingen en houten stallingen, ....
Zoekt u dergelijk uitzonderlijke combinatie?

Dan is deze schitterend gelegen eigendom "a must see"!!
Een pareltje met een recent volledig GERENOVEERDE bovenverdieping (6 slpks, 3 bdks) en een ruime beneden verdieping (26 bij 8 meter), op een top agrarische ligging met én Oostende én Brugge binnen fietsbereik (jaagpad kanaal op 200 meter van de eigendom verwijderd). Dubbele garage van 80 m.
De hoge buxusrij en de volwassen lindebomen leiden naar een grote boomgaard welke, tezamen met de weiden, het agrarische en het landelijke karakter van de woning bevestigen.
Woonklaar met veel potentieel, heel veel potentieel! Mits enkele persoonlijke aanpassingen en verfijningen, een TOPEIGENDOM voor deze prijs op deze LIGGING!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu 't POLDERHUYS