verkocht

Langeweg 2 9992 Middelburg

Wat een SCHAT daar op de grens .....

Aan de rand van het lieflijke dorp Middelburg (tussen Maldegem en Knokke) een super volledig gerenoveerde en smaakvol ingerichte HOFSTEDE (2011) met BIJGEBOUW, kleine WEIDE en ZONNIGE TUIN! Op een zuidoost, met landelijke toets, perceel van 1.300m!

Eén grote blok CHARME, heel gezellig en (in tegenstelling met wat men van een hoeve verwacht) een overvloed aan LICHT binnenin.
De WONING werd technisch grondig aangepakt: elektriciteit, loodgieterij, sanitair, keuken, isolatie, riolering, dak, automatische inrijpoort en videofonie, terrassen, ... werden allemaal vernieuwd door echte vaklui in 2011.
Een HEDENDAAGS LANDELIJKE INRICHTING: plankenvloeren, natuursteen voor vloeren, faïences en terrassen, geschilderde houten balken aan het plafond, 'Flamant'-kleuren, kraanwerk in engelse stijl, ...
Op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een gezellige woonkamer met open haard en plankenvloer, een volledig ingerichte woonkeuken met veel kastwanden, een wasplaats, een slaapkamer en ruime badkamer met ligbad. Op de verdieping een hal met ingemaakte kasten (mogelijkheid voor klein bureel), 3 slaapkamers waarvan 1 kleinere, een douchekamer, wc en zolder.
Een schattige én zongerichte TUIN met een kleine weide (geschikt voor kleinere dieren, omheind met 'post & rail'), grote zonneterrassen (zowel aan de keuken als aan de woonkamer), 100% privé, volledig omheind en afgesloten met poorten (automatisch).
Een losstaand witgekalkt bakstenen BIJGEBOUW (8m/3m) dat momenteel gebruikt wordt als stalling voor dieren en bergruimte met aansluitend een ruime parking (80m), aangelegd in kasseien, voor 3 wagens.

Op slechts 10 minuten van Knokke en een vlotte bereikbaarheid naar de autostrade (de nieuwe A11 is hier zeker een pluspunt!).
Laag beschrijf mogelijk.
Zonder meer dé referentie qua PRIJS/KWALITEIT/CHARME in de streek!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu 't POLDERHUYS