verkocht

9990 Maldegem

Energiezuinige VILLA in landelijke stijl met apart BUREEL!!

Een uiterst energiezuinige VILLA met BIJGEBOUW (garage en BUREEL) midden een mooie TUIN met natuurlijke vijver, in totaal een terrein van 2.060 m2!

De VILLA in landelijke architectuur, gebouwd in 1997, heeft op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer met houtkachel en eiken plankenvloer, een recente en volledig ingerichte woonkeuken (ingebouwde combi-oven, stoomoven, koffiemachine, koelkast, vaatwas), een eetkamer met grote ramen op de tuin en het terras, een wasplaats en een badkamer met ligbad en douche; op de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een dressing in de nachthal.

Blanco elektriciteitsattest (conform)!, verwarming met houtvergasser, 32 zonnepanelen (nog certificaten voor 14 jaar), houten ramen met dubbele beglazing, draadloze alarminstallatie, brandalarm, volledig geïsoleerd, kringput, EPC 270 kWh/m2.

Het BIJGEBOUW, nieuw gebouwd in 2004, heeft op het gelijkvloers een grote GARAGE (54m2) voor 2 wagens met elektrische garagepoorten, een CARPORT en een berging; op de verdieping is er een ruim BUREEL met apart toilet. Leidingen voor een badkamer of keuken werden voorzien, elektrische verwarming.

De omliggende TUIN, met kastanjehouten omheining en poort, heeft een open zicht op de achterliggende weilanden. Oprit en binnenkoer volledig gekasseid.

Makkelijk bereikbare en praktische LIGGING, in een uitstekende staat van onderhoud, met een landelijke TOUCH!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu 't POLDERHUYS