verkocht

8755 Ruiselede

ZEER BIJZONDER LANDHUIS met BIJGEBOUW, ZWEMBAD en POOLHOUSE!!

RIANT LANDHUIS op 2850m2 midden de open velden, rustig gelegen aan zowel de rand van een klein landelijke dorp als aan de rand van natuurgebied! In harmonie met de omliggende weilanden; vanuit elk raam van de woning landelijke VERGEZICHTEN tot de horizon!

Het LANDHUIS werd recent gebouwd (2003), conform de wetgeving in waardevol agrarisch gebied, met esthetische en authentieke materialen zoals oude abdijbakstenen, rieten dak, boomse pannen, recuperatie vloertegels, eiken bijgebouwen, eiken deuren, eiken plankenvloeren, terrassen in oude klinkers, oprit in kasseien, ..
Binnenin hedendaags klassiek, ruim (315m2) en een overvloed aan licht en zon door de vele grote ramen!
Op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een woonkamer (39m2) met open haard en lambriseringen, een groot bureel (16m2), een eetkamer, een luxueus ingerichte woonkeuken (28m2) met AGA fornuis, een zomerkeuken met eiken wandkasten, een voutekamer (bibliotheekhoek/speelhoek), een perfect droge kelder en aansluitend een bijgebouw met koelcel; op de verdieping zijn er 4 slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten, een dressing, een badkamer met ligbad en apart wc en een zolderruimte (via vaste trap).
EPC 176 kWh/m2!, blanco electriciteitsattest!, verwarming op aardgas, volledig geïsoleerd, warmtepomp en elektrische luik voor het zwembad, stadswater en putwater, centraal stofzuigsysteem, ingebouwde verlichtingsarmaturen, overal plankenvloeren (eik op het gelijkvloers), alarminstallatie, BOSE audio verspreid over de woning en op het terras, vaste wandkasten, ..

Een verwarmd ZWEMBAD (8m/4m) met een elektrische luifel en aansluitend een eiken POOLHOUSE.
Het BIJGEBOUW (6m/4m) doet nu dienst als berging, maar is eveneens geschikt als garage of atelier.

Een prachtig aangelegde TUIN met grote ZONNETERRASSEN (deels overdekt), BOOMGAARD en MOESTUIN, die overvloeit in het achterliggend natuurgebied. Volledig OMHEIND en toegankelijk via een elektrische poort, ZUIDGERICHT.
100% PRIVACY.

UNIEKE EIGENDOM!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu 't POLDERHUYS