U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

verkocht

Eibeistraat 2 8340 Moerkerke

Omschrijving

Absolute TOPKLASSE midden akkers en weilanden!!

Een open landschap van dreven, akkers en weiden tot de horizon, enkel een paar landbouwbedrijven in het zicht ...
Brugge en Knokke op 15 minuten....
De expressweg naar Brussel en Antwerpen op veilige geluidsafstand, maar toch per direct bereikbaar....

Een prachtig LANDHUIS, in opbouw (2015/2016), met een ZELDZAAM GROTE SCHUUR (55 m lang/9 m breed !!), samen een geborgen middenhof vormend, omgeven door het eigen WEILAND, alles tezamen meer dan 2 HA!

Dit (zuid-west gericht) LANDHUIS met een bouwvergunning van 1000 kubiek (3 slpks, 2 bdks) wordt verkocht water- en winddicht en is nog verder af te werken, maw in de vraagprijs zijn inbegrepen: de kwaliteitsruwbouw, dak, superisolatie van dak (24 cm) en muren (2x8cm + 2x getaped PIR), buitenschrijnwerk, alle houten ramen (afromosia) met super isolerende beglazing, alle buitenschilderwerk, rioleringsaansluiting en nivellering. van het terrein.
De SCHUUR is nog authentiek, met diverse stalverdelingen en hoge daknok (gebinte in goede staat), maar dient, indien gewenst, nog te worden gerenoveerd (een bouwvergunning is reeds aanwezig). Omwille van zijn uitzonderlijk groot volume is een zonnevreemde functiewijziging mogelijk en kan dit bijgebouw gebruikt worden voor tal van activiteiten (paarden, old-timers, hobbyruimtes, stapelruimtes, feestruimtes, B&B, burelen, ...). Meer info hieromtrent verkrijgbaar op kantoor.

Meer dan 20.000 meter eigen weiland, de grote schuur én het riante landhuis, de op en top agrarische ligging, het maakt dit aanbod een echte zeldzaamheid in deze prachtige regio!

Terug naar boven
Sluit menu 't POLDERHUYS