verkocht

Barrendweg 1 8340 Moerkerke

CHARMANT LANDHUIS midden de velden...

Langs een landelijke weg, midden de velden, zonder directe buren, een gerenoveerd LANDHUIS met nog af te werken BIJGEBOUW (11m/7m) op 1.650 m². Een landelijk aangelegde en zuid gerichte TUIN, volledig omheind, met boomgaard en zonneterrassen. De WONING werd grondig vernieuwd in 2011 en verbonden met het naastliggende bijgebouw waarin een uitbreiding van de woning voorzien is (reeds nieuw dak met dakvensters, leidingen voor elektriciteit, water en verwarming aanwezig). Op heden bestaat de woning uit een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een knusse woonkamer met gashaard, een bureel met bibliotheekkast, een grote ingerichte woonkeuken (Miele toestellen, Falcon fornuis, Americaanse frigo met wijnkast, ...) met open haard, een wasplaats, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad en inloopdouche. In het nog af te werken deel van de eigendom is ruimte voor een garage, leefruimte en/of meerdere slaapkamers met badkamers.
Een bijzonder geslaagde renovatie met veel charme en een mooie afwerking (vloeren natuursteen, plankenvloeren, lambriseringen, overal ingemaakte kasten). Verwarming op mazout, volledig geïsoleerd, houten ramen met dubbele beglazing, alarm, eigen zuiveringsstation, EPC 276 kWh/m². Zeer rustig wonen met een prachtig zicht op het polderlandschap vanuit elke raam!!
Laag beschrijf mogelijk!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu 't POLDERHUYS