verkocht

Waterpolder 12 8340 Moerkerke

ALLES, maar dan ook ALLES erop en eraan!!

Zonder directe buren, midden de polders en langs een landelijke weg, een recente exclusieve VILLA (2005) met ZWEMBAD, POOLHOUSE en WEIDE (totaal 5.138m)!!

Deze eigendom is op alle vlakken TOP!! Werkelijk super volledig, alles erop en eraan!!

De landelijk aangelegde TUIN vloeit naadloos over in het omringende wei- en akkerland en loopt onzichtbaar over in de achterliggende omheinde (eik) WEIDE met houten DIERENSTALLING.
In de achtertuin (zuid oriëntatie) ligt het ZWEMBAD (verwarmd, 8m/4m) en het POOLHOUSE (overdekt terras, douche en wc, 3,5m/7m), omringd door grote zonneterrassen. Een grandioos VERGEZICHT vanuit alle hoeken!

LUXUEUZE en KWALITEITSVOLLE INRICHTING: Blauwsteen voor alle vloeren op het gelijkvloers, de badkamer, de schouwmantel en de inloopdouche; eiken plankenvloeren op de verdieping, TV- en internetaansluiting in alle ruimtes, een overvloed aan ingemaakte kasten, vliegenramen, automatische poorten, hyper ingerichte keuken met ingebouwde Miele toestellen (koffiemachine, steamer, oven, microgolf, 2 vaatwassers!, professionele dampkap, americaanse frigo, diepvriezer, frituurketel), ingerichte wasplaats, ...
TECHNISCH PERFECT: Dubbele en driedubbele beglazing, volledig geïsoleerd, conform elektriciteitsattest, alarminstallatie, automatische poorten, waterverzachter, centraal stofzuigsysteem, eigen zuiveringsstation, 2 regenwaterputten, videofoon, hogerendementsketel op mazout, epc 201 kWh/m, ...
VEEL RUIMTES: Op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een ruime woonkamer (48m) met open haardcassette en grote glaspartijen op de tuin, een bureel met haardcassette (vast meubilair met ingemaakte kasten), een half-open luxueus ingerichte woonkeuken, een wasplaats met ingemaakte kasten, een dubbele garage en een kelder.
Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten/dressing, 2 badkamers en een grote zolder.

Kortom, een zeldzaam KOMPLEET en UITZONDERLIJK AANBOD!!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu 't POLDERHUYS