verkocht

8300 Knokke

PARADIJS net over de grens ....

Hier op deze plek moet het gezegde "het gras is groener bij de buurman" zijn ontstaan ....
Wat een stukje rustig groen PARADIJS vindt men hier nog, op een paar kilometer van het overdrukke Knokke en de al te vol gebouwde kust!!!

Over 300 meter grenzend aan de natuurlijke watergang en de rietbeemden van de oude ZWINGEUL, meer bepaald de Stierskreek, heeft dit 5 HA grote landgoed een uitmuntende, een uitzonderlijke LIGGING, zich volledig openend naar het beste van het Zeeuwse landschap.
Rietbeemden aan de kreek, eigen aanlegsteiger, tuin onzichtbaar overlopend in het alom aanwezige Polderlandschap .... UNIEK!!!
De gerestaureerde "Kruisschans" in de verre achtergrond geeft het geheel een discrete touch van stedelijke authenticiteit en geschiedenis.
Dit landgoed wordt aangeboden met VERGUNNING voor het bouwen van een groot LANDHUIS met een volume van 1.750 m3! of +/- 525 m2 (plannen beschikbaar). Ook het bouwen van een extra Zeeuwse SCHUUR van 500 m2 is in de vergunning begrepen. Ruimte te over dus!!

Wil u de sleutel van het paradijs, dit is het moment!!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't POLDERHUYS