verkocht

8377 Zuienkerke

Omschrijving

We vinden deze landelijke woning op een boogscheut van Brugge, gelegen in het landelijke Zuienkerke.

Deze gezellige hoevewoning werd ingericht met nadruk op leven in het groen en deze geniet van volgende indeling.

Op het gelijkvloers vinden we een lichtrijke zitkamer, een uitgestrekte leefruimte op parketvloer die alsook dienst doet als eetkamer, met een centrale gashaard. Deze ruimtes genieten van een super uitzicht op de fenomenale Uitkerkse (Zuienkerke) polders. Aansluitend vindt u een moderne open keuken met kookeiland, uitgerust met allerhande keukentoestellen.

Het eerste verdiep omvat op vandaag twee ruime slaapkamers waarvan één master-bedroom met aansluitend een mogelijke dressing. In deze kamer is het aangenaam vertoeven dankzij de brede dakkapel die op zijn beurt uitgeeft op de tuin en de Polders. Het creëren van een derde kamer behoort tot één van de mogelijkheden.

Verder kan u op het gelijkvloers een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche terugvinden, alsook een gastentoilet en een tussenruimte, momenteel voorzien van een mobiele sauna.

Kortom, een unicum, gelegen op 964 M2, instapklaar en genietend van een 360 graden super zicht. Deze eigendom kan perfect dienst doen als vaste woonst en/of als pied-à-terre.

Contacteer ons kantoor voor een persoonlijk bezoek en geniet van dit unieke pand...Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys