verkocht

8210 Zedelgem

Omschrijving

Op een BIJZONDERE LIGGING, langs een landelijke slag via een onverharde dreef, een HALFOPEN kleine HOFSTEDE met afzonderlijke garage op 3276m2!!!

Een VOLLEDIG TE RENOVEREN WONING op een PRACHTIG PERCEEL met zowel voor- als achteraan een open vergezicht.
Uiterst rustig, verscholen in het groen en tegelijkertijd centraal gelegen op 3 km van het centrum van Zedelgem! Een perfecte locatie voor een gezin op zoek naar wonen met een eigen karakter midden de rust, toch met handel en scholen vlakbij!!
Gezien deze woning zich bevindt in agrarisch gebied, kan deze worden uitgebreid tot een volume van max 1000m3 (+/- 300 m2 bewoonbaar)!

Deze schattige WONING (momenteel +/- 140 m2 bewoonbaar) heeft een woonkamer, een keuken, een bureel, een slaapkamer, een badkamer en een zolderverdieping die de ruimte geeft om slaapkamers bij te maken.

De TUIN vooraan, zuid georiënteerd, is voorzien van een zonneterras, een tuinhuis en een afzonderlijke houten GARAGE/BERGING. Achter de woning is een kleine tuin met enkele eeuwenoude bomen.

Laat je bekoren door de ligging én realiseer hier je eigen (ver)bouwplan!!
SCHITTEREND PROJECT!Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys