verkocht

8460 Westkerke

Omschrijving

Verscholen in het groen, achterin een zijtak van de straat, midden agrarisch gebied, een te restaureren HOFSTEDE uit de 19de eeuw (1821) met BIJGEBOUW op 6860m2!
De eigendom vormt een landelijk harmonieus geheel met een voortuin en een achtertuin, bereikbaar via een privatieve dreef met populieren.

Deze HISTORISCHE HOEVE heeft al zijn authentieke charme behouden met veel eiken balken en gebinte, lage plafonds, lage deuren. Weliswaar met verouderd sanitair, verwarming op mazout, houten ramen met enkel glas, weinig isolatie, etc. EPC 850 kWh/m2.
Verbouwen of nieuw bouwen kan tot een zeer comfortabel bouwvolume van 1000 m3, vlgs de geldende normen omtrent zonevreemde woningen in agrarisch gebied.
Huidige woning heeft op het gelijkvloers een ruime woonkamer met open haard en eiken plankenvloer, een mezzanine, een ingerichte eiken keuken, een kelder, 3 slaapkamers, een bureel, een badkamer en een wc; op de verdieping zijn er nog een vierde en vijfde slaapkamer met elk een douchekamer en wc.

Het BIJGEBOUW doet dienst als dubbele garage met zolder en berging.
De achterliggende TUIN (met open zicht op omliggend weiland) is volledig omheind, heeft enkele mooie grote bomen en kan perfect gebruikt worden als weide voor dieren.
Zonneterrassen, grote parking.

Met de uitvalswegen (2 km naar op/afrit van de autostrade!) en het centrum van Westkerke in de nabijheid, is dit een perfecte locatie voor een actief gezin, de scholen en het autowegen netwerk zijn immers makkelijk te bereiken.
De zee en centrum BRUGGE vlakbij, op fietsafstand!!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys