verkocht

24300 TEYJAT

Omschrijving

Authentiek landhuis (125 m2 bewoonbaar) gebouwd in 1850, vol charme met historische kenmerken, midden in een klein gehucht op een landelijk terrein (gazon, moestuin, fruitbomen, serre) van 3.300m2.
De oude vloeren, de eiken balken, de oude deuren, de hardstenen schouwen, alles is behouden tijdens de totale renovatie in 2010! Met als resultaat: een hele gezellige sfeer, heel netjes, heel warm!!
Met zijn woonkamer met open haard en insert, zijn eetkamer met fornuis, zijn volledig ingerichte en uitgeruste keuken (gasfornuis, vaatwasser, koelkast, enz.), zijn drie slaapkamers (waarvan één op de begane grond), zijn wasruimte, zijn badkamer (ligbad, douche), dit huis is zeer gastvrij voor een gezin dat op zoek is naar een comfortabel huis op het platteland.
Het dak van de grote schuur (200m2) is recentelijk geheel vernieuwd. Een stenen werkplaats en een jacuzzi voor 6 personen maken dit karakter en charme pand compleet.
Om snel een bezoek te brengen!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys