verkocht

16220 ST SORNIN

Omschrijving

Aan de rand van een klein Zuid-Charente dorp (400 inwoners), niet ver van een grotere gemeente met alle faciliteiten, op een rustige zuid georiënteerde ligging met open zicht over de velden, een mooie gerenoveerde HOEVEWONING met een open én een gesloten schuur, paardenstallingen en een weide, alles op een vlak terrein van 1 HA terrein.

Vrije ligging, maar niet geïsoleerd. Het geheel werd de afgelopen jaren volledig technisch gerenoveerd en uitgerust voor het houden van enkele paarden.

De mooi aangelegde oprit, de lieflijke gevel, de authentieke schuren, de zithoek onder enkele mooie oude bomen, de diverse fruitbomen, een laag muurtje als scherm rond de moestuin, bloemen alom het ganse jaar rond, het grote kippenhok, … alle bepalen de landelijke charme van het geheel.

Met zijn 4 slaapkamers , waarvan 1 op het gelijkvloers, en zijn twee badkamers is deze woning perfect geschikt voor een groot gezin. Nieuw dak op de woning en de schuren in 2018, plafonds geïsoleerd in 2018, nieuwe CV in 2020, nieuwe elektriciteit, ramen in PVC dubbele beglazing. Gezien al deze recente technische vernieuwingen is de woning per direct bewoonbaar.
De gesloten en de open schuur, beide 90 m2, tezamen met de twee paardenboxen zijn een belangrijke plus voor deze landelijke woning. Gezien de weide reeds omheind is, kunnen de paarden hier onmiddellijk hun thuis vinden.

Prachtige eigendom met landelijk karakter, rustige open ligging, vlakbij alle faciliteiten.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys