verkocht

16220 ST SORNIN

Omschrijving

Open zicht, aan de rand van een kleine hameau, op een 5 tal km van scholen en winkels, een verzorgde VILLA op 1700 m2 met ZWEMBAD (8/3,5m).
De grote ramen in de woonkamer geven directe toegang tot het zuiders gelegen overdekt terras met BBQ, de haard met haardcassette zorgt voor de gezelligheid in de winter. Open ingerichte keuken, een bijkeuken, een bureel, 3 slaapkamers en een badkamer (met ligbad en douche) maken het gelijkvloers volledig af. Kelder.
Drie jaar geleden werd het dak volledig vernieuwd, net als nieuwe isolatie aangebracht. Terzelfdertijd werden ook de keuken, de elektriciteit en bepaalde vloeren vernieuwd. De houten ramen hebben dubbele beglazing. De verwarming is elektrisch, in de woonkamer is een airco/verwarmingstoestel geïnstalleerd.
Mooie TUIN met heel wat fruitbomen rondom de woning, met zwembad (niet verwarmd), tuinhuis en carport.
Ook de obligatoire petanquebaan ontbreekt niet!!

Mooie eigendom, instapklaar, alles gelijkvloers, op een rustige ligging, toch overal dichtbij (TGV Angoulême op 25 minuten bv), alles erop en eraan!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys