verkocht

8300 sluis

Omschrijving

Midden de Zeelandse polders in Sluis, het golfterrein van Oostburg achter de hoek, een recente instapklare VILLA met BIJGEBOUW op 5.145m2!
Zeer LANDELIJK en RUSTIGE ligging ....
360° VERGEZICHTEN, VEEL LICHTINVAL!!!

Een uiterst VERZORGDE woning met een strakke architectuur, gebouwd in 2005, met de volgende indeling: op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een zeer zonnige woonkamer met houtcassette en veel raampartijen, een volledig ingerichte luxueuze keuken, een berging, een garage met elektrische poort en een carport; op de verdieping 3 slaapkamers waarvan één met een ensuite kamer die kan dienen als dressing of bureel en 1 badkamer met ligbad en douche. Zolder.
TECHNISCH een absoluut hoogstandje: verwarming op aardgas, vloerverwarming op het gelijkvloers, PVC ramen met HR glas, volledig geïsoleerd (energielabel A!), elektriciteit conform (drijfkracht), ventilatiesysteem, waterverzachter, alarminstallatie, elektrische poorten aan garage en bijgebouw, elektrische zonneluifel en zonnescherm, vliegenramen, ...

Een BIJGEBOUW (89m2) in houtstructuur (geïmpregneerd hout), volledig geïsoleerd !!!, met een elektrisch gestuurde hoge inrijpoort; mogelijkheden als stapelruimte, extra garage, stalling, ...

Aan de achterkant van de woning een groot ZONNETERRAS, ZUID GEORIENTEERD, met elektrische zonneluifel. Een overdekt terras, afsluitbaar in de winter; dient nu als zomersalon en is voorzien van een tv-aansluiting. De TUIN is landelijk aangelegd en kan deels opgesplitst worden als weide voor dieren.

Een HEDENDAAGSE VILLA in een PRACHTIG LANDSCHAP!!!
STIL WONEN ZONDER ZORGEN!!
SLECHTS 2% REGISTRATIEKOSTEN bij aankoop!!!!!!!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys