verkocht

9980 Sint-Laureins

Omschrijving

Nabij het krekengebied, residentieel maar toch midden het prachtige polderlandschap van Sint-Laureins, een ruime VILLA met stenen BIJGEBOUW en mooi aangelegde TUIN op 1600 m2!
Uiterst RUSTIG GELEGEN langs een kleine landelijke weg met een prachtig VERGEZICHT, zowel vooraan als achteraan, op weiland!

Deze goed onderhouden VILLA, gebouwd in 1979, wordt momenteel gebruikt als gelijkvloerswoning. De zolder van 115 m2, via een vaste trap, biedt nog tal van mogelijkheden om de woning uit te breiden.
Op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire, een gezellige woonkamer met houtkachel, een veranda (2012), een volledig ingerichte keuken met ontbijthoek, een wasplaats/berging, 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, een douchekamer en een garage met elektrische poort. De verdieping, momenteel hoofdzakelijk gebruikt als zolder/knutselruimte, kan nog volledig worden ingericht (mogelijkheid slaapkamers en badkamer bij te maken).

Verwarming op elektriciteit (accumulatie), 24 zonnepanelen, ramen in meranti met dubbele beglazing, veranda in aluminium met hoogrendementsglas, boorputwater (boorput 56m), elektrische garagepoort, vliegenhorren.

De aangelegde TUIN met zonneterras, tuinhuis, serre, vijver, boomgaard en kippenren ligt achter de woning en vloeit over in het achterliggend weiland. Zuid-West oriëntatie!
Een stenen BIJGEBOUW van 30 m2 doet dienst als werkplaats/berging.

Landelijk én residentieel op een zeer rustige en mooie ligging!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys