verkocht

24470 Saint-Pardoux-la-Rivière

Omschrijving

Typische woning voor deze prachtige regio, een mooi verzorgd vrijstaand DORPSHUIS, gelegen in een éénrichtingsstraat met een prachtige TUIN van meer dan 4.000 m2, welke eindigt in de rivier DRONNE. Twee vrijstaande identieke BIJGEBOUWEN, ook in typisch lokale architectuur, dienen als garage en opslagruimte. Het volledige geheel is omheind en heeft een elektrisch bediende smeedijzeren poort als toegang.
Een belangrijk + punt is zeker het diepe overdekte BALKON over de ganse lengte van de woning; de overkapping is afgewerkt in een zichtbare houten structuur, met resultaat meer gezelligheid en charme!
De woning is in perfecte staat! Alle technieken werden de laatste 4 jaar vernieuwd, de woning werd volledig geïsoleerd (muren en plafonds), nieuwe inrichting van sanitair, badkamers en keuken, de nieuwe verwarmingsinstallatie via warmtepompen lucht/lucht, raamwerk is deels in aluminium, dubbele beglazing, tout à l’égout, etc. Daarenboven is de staat van onderhoud “impeccable”!
Het huis laat zich ahv indelen: op het GLV een eerste inkomhall met toilet, welke leidt naar de volledig ingerichte keuken met kwaliteitstoestellen (kookfornuis) en naar een tweede ruime distributie hal. Van hieruit gaan de deuren open naar de het salon (30m2) met schouw met houtkachel, en de eetkamer (13m2), terwijl een mooie trap naar de hogere verdiepingen leidt.
Op de 1ste verdieping vinden we 3 slaapkamers, waarvan één met eigen badkamer en WC, en een 2de badkamer met WC die de 2 andere kamers bedient. Op de 2de verdieping is er de grote 4de slaapkamer (37m2) met de 3de badkamer (bad en douche, WC), en een opslagkamertje. Het dik kamertapijt op de 2 verdiepingen is een (Engelse) zegen!
Een schitterend DORPSHUIS (4 slpks, 3 badkamers) met grote TUIN en eigen vis- en zwemgelegenheid in het aangrenzend stromend riviertje is werkelijk een zeldzaam en instapklaar pareltje!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys