verkocht

16320 ROUGNAC

Omschrijving

Slechts een half uur verwijderd van het TGV-station Angoulême, een authentiek Charentaise-huis uit 1830 dat oude tijden combineert met modern comfort in een intieme setting omringd door groen. Dit gebouw toont ostentatief zijn allure en zijn charme te midden een hameau van 5 charmante woningen te midden van bos en vlakte.
Ongeveer 220 m2 woonoppervlak in uitstekende algemene staat en gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Mooie woonruimtes (39 en 26 m2), een ruime geïnstalleerde keuken, een kantoor, 4 slaapkamers en 3 badkamers, verdeeld over 3 verdiepingen.
De tuin van 2.100 m2, volledig omheind en zuidwestelijk georiënteerd, herbergt een zwembad van 8/4 m.
De schuur van 60 m2, een berging en een wasruimte vervolledigen de vele nuttige ruimtes.
Dubbele en enkele beglazing, houten schrijnwerk, elektrische verwarming en pelletkachel, dak in goede staat, zeer helder met goede plafondhoogte, mooi trappenhuis, balkenplafond, ...
Een statige eigendom met karakter, veel authentieke charme en bijzonder comfortabel. Perfect als vakantiehuis, geschikt voor B&B, uitstekend als permanente gezinswoning.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys