verkocht

24600 Ribérac

Omschrijving

Midden de groene residentiële buurt van het gezellig marktstadje Ribérac, op een perceel van 1800 m2, een volledig gerenoveerde VILLA (170 m2 bewoonbaar) met 5 slaapkamers/2 badkamers.
Een klasse woning met een typische architectuur van de jaren 50, binnenin eigentijds, ruim, licht en technisch perfect en comfortabel ingericht (centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, PVC en alu ramen, aangesloten op stadsriolering, etc).
Kenmerkend voor dit type woning is de super ruime beneden verdieping met grote garage, waarin momenteel 2 wagens zijn ondergebracht, een wasplaats met douche, een atelier en een wijnkelder.
Op het gelijkvloers is er de ruime en lichte zitkamer met toegang tot een veranda, een aparte keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een toilet.
Op de eerste verdieping vinden we nog de 4de en de 5de slaapkamer, met badkamer.
Twee ruime zolderkamers.
Ideaal voor groot actief gezin dat wil profiteren van de nabijheid van handel en scholen, met de prachtige omliggende natuur van Dordogne achter de hoek.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys